Leco pe locul II in Topul firmelor din Mures pe 2014

In luna Octombrie 2015, societatea noastra a fost "premiata" in cea de a 22-a editia al Topul firmelor din judetul Mures. Acest Top a devenit un evenimet de marca in viata comunitatii locale de afaceri.

Clasamentul din acest an a fost realizat urmand criteriile promovate si de Comisiea Centrala pentru realizarea Topului National al Fimelor, si s-au luat in considerare rezultatele firmelor in ceea ce priveste cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat. Puteti vizualiza tot catalogul aici.

Prin prizma acestor criterii si clasificari, in domeniul comertului si a turismului, mai specific in comertului cu ridicata nespecialziat(conform. CAEN), in categoria intreprinderi mici, pe anul 2014, am fost onorati cu LOCUL II.

Citeşte mai departe ...

Leco membru EPTDA din 2015!

Anul 2015 incepe cu forte proaspete si plin de noutati pentru societatea noastra. Incepand cu Ianuarie 2015, am devenit, oficial, membri EPTDA (European Power Transmission Distributors Association – Asociatia Europeana a Distribuitorilor de Transmiterea Puterii).

Citeşte mai departe ...

Agritechnica din Hanovra/Germania in 12-16 Noiembrie 2013

Agritechnica este un eveniment unic pentru sectorul agricol, unde tehnologia de vârf și cele mai recente evoluții sunt perzentate la Hannover Messe Fairgrounds. In 10-16 Noiembrie, vor fi prezenti la aceasta expozitie mai mult de 2.700 de expozanți din aproximativ 50 de țări.

Unul dintre acestia va fi JTEKT, cu principalele sale branduri HPI si KOYO.

JTEKT HPI este specializată în proiectarea și producția de sisteme hidraulice bazate pe tehnologia de pompe de viteze externe.

Tot in cadrul standului JTEKT, KOYO va prezenta rulmenti, lagare si tehnologii inovative aplicabile in indutria agriculturii.

Daca doriti sa ii vizitati si sa aflati cele mai recente noutati si sa fiti la curent cu informatiile despre aceste produse si modul lor de utilizare in domeniu, va invitam la Agritechnica, hala 1/C134. Probabil aici il veti gasi se pe reprezentatii firmei noastre, Lecoimpex, Dl. Popoviciu Ionel si Dl. Bartha Carol - care va astepta cu o conversatie despre cum va putem ajuta noi in dezvoltarea afacerii cu brandurile Koyo si Donghua. 

Citeşte mai departe ...
Back to top