Leco membru EPTDA din 2015! Recomandat

Anul 2015 incepe cu forte proaspete si plin de noutati pentru societatea noastra. Incepand cu Ianuarie 2015, am devenit, oficial, membri EPTDA (European Power Transmission Distributors Association – Asociatia Europeana a Distribuitorilor de Transmiterea Puterii).

Organizatia EPTDA este o asociatie lidera din Europa, din Orientul Mijlociu si din Africa, in domeniul distributiei si productiei de elemente pentru transmisia puterii mecanice si de control al miscarii (PT/MC), care si-a marit numarul de membrii incepind cu acest an.

Asociatia ureaza bun venit la 5 noi membrii inregistrati în prima săptămână din 2015, printre care se numara si LECO, numarul total al acestora ajungand la 253 de companii membre care, in total realizeaza 26 miliarde de euro vânzări anuale de produse PT/MC.

Hans Hanegreefs, Vice Presedinte Executiv al EPTDA declarat:

Este un început excellent, care da startul unui nou an de succes pentru creșterea EPTDA!”

“Misiunea noastra este de a consolida poziotia membrilor noștri din canalul de distribuitie industriala, pentru a putea asigura cele mai inalte standard de servire ale clientilor in conditii de competitivitate, profitabilitate si o rata ridicata de success. Cea mai recenta completare a membrilor EPTDA este un semnal puternic pentru acest angajament!” - a adaugat Hans Hanegreefs, salutând cu mândrie noii membri.

LECO IMPEX SRL, este unul din principali distribuitori de echipamente de întreținere industriala și agricole pentru piața after-market din România. Compania a fost infiintata in anul 1992. De atunci, am îmbunătățit continuu portofoliul nostru de clineti și am extins varietatea produselor si brand-urilor comercializate. De-a lungul anilor, am stabilit un un sistem de lucru strategic și efficient, care, vin însoțite de o echipa dinamica, si bine pregatita, cu scopul de a satisface nevoile clienților nostri.

Bartha Carol, Directorul General al Leco Impex SRL afirma: “În primul rând, consider că EPTDA este o asociație valoroasa, care pentru companiile inregistrate garanteaza pentru serositatea acestora. Fiind o parte din această rețea globală, va adăuga la brand awareness-ul propriei companii, conducând astfel la mai multe oportunitati de dezvoltare a afacerii. Devenind membru al EPTDA, înseamnă a avea posibilitatea de a întâlni reprezentanți de top management al marilor producatori si distribuitori din domeniu, precum și posibilitatea de a avea discuții cu adevărat semnificative cu ei. Aceste discutii pot aduce noi posibilități de dezvoltare. In concluzie, asteptarile mele de la aceasta colaborare ar fi crearea de noi legaturi cu alți membri EPTDA în scopul dezvoltarii și îmbunătățirii gamei de produse și a relatiilor si parteneriatelor pe termen lung.

Mai multe detalii despre membrii EPTDA si despre organizatia in sine sunt disponibile pe site-ul www.eptda.org.

Si mai multe despre povestea noastra de succes si parteneriatul EPTDA - LECO, pe site-ul KOYO.eu: aici!

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Back to top