Blog Leco Impex - Articole filtrate după dată: Februarie 2017

Lanț Flyer - pentru aplicații care necesită forțe de tracțiune mari

Lanțurile tip Flyer (lanțuri cu bolțuri fără spațiu liber între eclise) se folosesc la aplicații care necesită forțe de tracțiune mari (la macarale, electro și motostivuitoare, elevatoare, echipamente de ridicare, mașini unelte, contragreutăți, aplicații în agricultură etc.).


În aplicații sunt privite ca componente de siguranță care sunt solicitate atât static cât și dinamic, la rupere provocând accidente catastrofale.

De aceea la lanțurile flyer Donghua factorul de siguranță este primordial și au o calitate specifică. Fiecare component satisface cele mai înalte standarde de calitate, norme de siguranțe și specificații tehnice. Vizualizați videoclipul de mai jos, apasând butonul roșu.

        

Click AICI pentru a accesa Catalogul Donghua, dedicat lanțurilor de tip flyer (lifting chains).

Firma noastră oferă o paletă largă din gama lanțurilor de ridicare: (lanțuri flyer, lanțuri flyer cu fixare, lanțuri flyer cu bolțuri găurite, lanțuri cu role de ridicare, lanțuri conveyor pentru ridicare), și nu numai.

Vă putem oferii produse cu calitate foarte bună, la preţuri acceptabile.
Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați.
 
Ing. Demeter Laszlo
0758-228 020   |   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Citeşte mai departe ...
Back to top